Arvonta 2017-12-04T10:37:20+00:00

KUVAA, TÄGÄÄ JA VOITA! #SEURAACIRCUSTA

Extreme Winter Circus puskee myös someen! Bongaa sirkus kiertueellaan, postaa siitä kuva Instagramiin ja tägää otokseesi #seuraacircusta. Arvonnan voittajia hemmotellaan tuote- ja pääsylippupalkinnoin. Palkinnot vaihtelevat kuukausittain: tiedot arvottavista palkinnoista löydät aina tältä sivustolta!

JOULUKUUN ARVONTAPALKINNOT

Joulukuussa osallistuneiden kesken arvotaan:

Kahden hengen viikonloppulippupaketti Extreme Winter Circus
tapahtumaan (Voittaja saa valita lippupaketin joko Seinäjoen, Tornion, Tahkon tai Himoksen tapahtumaan. Yhden palkinnon arvo on 70 euroa.)

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

1. Osallistuminen. Arvontaan voi osallistua Instagramissa.
Arvontaan osallistutaan seuraavasti:

1. Ota kuva Extreme Winter Circus -kiertueautosta,
mainoksesta tai tapahtumasta
2. Lataa kuva Instagramiin
3. Lisää kuvaan hashtag #seuraacircusta

Osallistuminen edellyttää, että osallistujan Instagram-tili on julkinen. Tilin tulee olla julkinen, jotta julkaisu on arvonnan järjestäjille nähtävissä. Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Arvonnan järjestäjä ei ole vastuussa osallistujien #seuraacircusta-julkaisusivulle lataamasta sisällöstä. Järjestäjällä on oikeus poistaa asiattomat tai loukkaavat kuvat julkaisusivulta.

2. Osallistumisaika 1.11.2017 – 8.5.2018.

3. Arpajaispalkinnot. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan tuote- ja pääsylippupalkintoja. Arvontoja järjestetään yhteensä 7, kerran kuukaudessa marraskuusta 2017 toukokuuhun 2018. Yhden arvonnan osallistumisaika on kalenterikuukausi, ja voittaja arvotaan seuraavan kuukauden 5. päivään mennessä. Poikkeuksena toukokuu 2018, jolloin osallistumisaika on 1.5.-8.5.2018 ja arvonta suoritetaan 10.5.2018. Yhden arpajaispalkinnon arvo on noin 20€-100€. Järjestäjä voi halutessaan arpoa yhden arvontakierroksen aikana useampiakin voittajia. Järjestäjä julkaisee jokaisen kuukauden/arvontakierroksen palkinnot viimeistään kyseisen kuukauden 1. päivä.

4. Voittajien valinta. Arpajaisvoitot arvotaan kaikkien arvontaan sääntöjen mukaisesti osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagramin suoralla viestillä. Samalla ilmoitetaan ohjeet palkinnon lunastamiseksi. Arvonnan palkinnon toimittamiseksi on osallistujan järjestäjän pyynnöstä toimitettava henkilötietonsa, joiden perusteella arpajaispalkinto voidaan toimittaa arvonnan voittajalle. Henkilötietoja käytetään vain arvonnan palkinnon toimittamiseen. Kaikkia henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Julkisuus. Parhaita arvontaan osallistuneita kuvia voidaan myös jakaa arvonnan järjestäjän Facebook- ja Instagram-päivitysvir rassa. Osallistuja luovuttaa arvonnan järjestäjälle oikeuden käyttää arvontaan osallistuvaa kuvaa ja julkaista arvontaan osallistuneen Instagram-käyttäjän käyttäjänimen kuvan yhteydessä eri sosiaalisen median sivuilla ilman erillistä luvan pyyntöä.

2. Järjestäjän vastuu. Arvonnan järjestäjä ei vastaa sellaisista tietoteknisistä syistä tai puutteellisista vastauksista aiheutuvista tekijöistä, jotka estävät kilpailuun osallistumisen. Järjestäjä ei vastaa myöskään mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä.

3. Sääntöjen noudattaminen. Osallistuessaan arvontaan osanottajat sitoutuvat samalla noudattamaan yllä laadittuja arvonnan virallisia sääntöjä ja järjestäjän arvontaa koskevia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

4. Arpajaisvero. Arvonnan järjestäjä LiveSports Promotions Oy vastaa arpajaisverosta.

Näissä säännöissä ”järjestäjällä” tarkoitetaan LiveSports Promotions Oy:tä (LiveSports Promotions Oy, Haarlankatu 4 J, 33230 Tampere). Facebook ei ole osallisena kilpailuun.