Mikä on EWC? 2018-02-09T12:29:30+00:00

Snowcrossin SM-sarja

Extreme Winter Circuksen sykkivä sydän on Snowcrossin SM-sarja, jonka osakilpailut ajetaan tapahtumakiertueen viidellä eri paikkakunnalla. Snowcross on moottorikelkoilla ajettava nopeatempoinen kilpaurheilulaji, josta ei kontaktia, vauhtia ja sykettä nostattavia tilanteita puutu. Se on kiistatta myös talviurheilun näyttävin laji: kisapäivän kilparadat koostuvat erilaisista ajolinjoista, hyppyreistä ja pattisuorista, joilla kamppailevat kilpailijat viihdyttävät katsojia takuuvarmasti. Kaikki tämä kisailu tapahtuu samalla areenalla, katsojien silmien alla, joten kilpailu on hyvin yleisöystävällinen. Vuonna 2018 ajettavissa SM-sarjan osakilpailuissa tullaan näkemään kaikki snowcrossin SM-kilpailuluokat.

StuntFreaksTeam Show

Extreme Winter Circus on nimensä mukaisesti myös sirkushuveja, vauhtia ja akrobatiaa. Alallaan huiput StuntFreaksTeamin stunt-ammattilaiset ovat mukana tapahtumayleisön tavattavissa ja kyseiset hurjapäät nähdään esiintymässä tapahtumien väliajoilla. Stunttitiimin suorittamat temput vaativat oikeaa taitoa: ne ovat yhdistelmä mielikuvitusta, säntillistä harjoittelua sekä taidokasta ajosuoritusta.

Freestyle Snowcross (FSX) Show

Euroopan kovimmat FSX ammattilaiset Jyri Keskiahon ja Rasmus Johanssonin johdolla takaavat yleisölle uskomattoman jännittäviä elämyksiä talven näyttävimmässä tapahtumassa. Nämä FSX ammattilaiset pyöräyttävät 200 kiloisen moottorikelkan mm. takaperin volttiin ja tulevat esittämään yleisölle maailmanluokan shown, joka todellakin kannattaa nähdä!!