Elämykset elävöittävät arkea. Ihmiset haluavat kokea uutta ja yllättyä, nähdä kauniita asioita ja päästä osaksi henkeäsalpaavan upeaa show-kokonaisuutta. Tuli ja valo luovat juuri näitä upeita kokonaisuuksia osaavien ammattilaisten käsissä. Tuli- ja valoesitykset sopivat monenlaiseen tilaisuuteen, aina suurista artistien esiintymisistä intiimeihin yksityisiin häihin tai vaikka firman pikkujouluihin. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Henkeäsalpaavat tuliesitykset

Tuliesitykset ovat varmasti jotakin, mitä suurin osa meistä ei ole koskaan nähnyt livenä. Suomessa tulishow’sta voi nauttia niin yksityisesityksenä esimerkiksi yrityksen juhlissa kuin isommallakin porukalla vaikka kansainvälisesti tunnetun muusikon esiintymisessä. Tulielementtejä käytetään usein isommissa kokonaisuuksissa, kuten artistien lavashow’n yhteydessä. Tuli on mahtava elementti luomaan intensiivistä tunnelmaa, ihastelua ja jännitystä. Tulen voi helposti yhdistää musiikkiin uuden ulottuvuuden ja kokemuksen luomiseksi.

Tulen hallinta on pitkää ja tarkkaa harjoittelua vaativa upea taito, jota harvat osaavat. Historia tulen hallitsemisella on pitkä ja tuli on kiehtonut ihmistä vuosisatojen ajan. Elementti varmasti kiinnostaa meitä yhä edelleen tulevaisuudessa ja tulemme kunnioittamaan tulen villiä luontoa ja ihailemaan sen kauneutta vielä monessa esityksessä ympäri maailman.

Pyrotekniset show’t, upeine ilotulitteineen, ovat myös yleisön takuulla hurmaava esitys. Perinteisesti isoissa juhlissa, esimerkiksi häissä, saa upean intiimin kokemuksen personoidulla show’lla. Isojen juhlapäivien kunniaksi ja uutenavuotena on totuttu näkemään suuria ja hienojan pyroteknisiä kokonaisuuksia alan ammattilaisilta, joilla on vuosien rautainen kokemus ilotulitteista.

Yllättävät valoesitykset

Valo on toinen upea taiteenmuoto ja valoesitykset ovat nostaneet suosiotaan viime vuosina. Yleisölle avoimia valolla toteutettuja taidetapahtumia on jo Suomessa nähty useita. Valolla pystyy toimimaan suljetuissa sisätiloissa, jossa tuliesitykset ovat haasteellisia.

Perinteisesti LEDvaloesityksiä on nähty klubeilla ja festareilla, mutta ulkotiloissa toteutetut isot teokset ovat myös mielenkiintoisia. Pimeällä luontoa ja kaupunkirakentamista hyödyntäen on toteutettu upeita suuria ja pieniä kokonaisuuksia valoilla. Valot tarjoavat eri muotoja, värejä ja voimakkuuksia ja ovat näin erittäin monipuolinen taiteen ja esiintymisen muoto.

Myös valon voi yhdistää musiikkiin, jolloin esitys vie katsojansa täysin uuteen tunnelmaan ja elämykseen. Oli kyseessä sitten tulella tai valolla toteutettu kokonaisuus, katsoja tulee varmasti muistamaan näkemänsä ja kokemansa pitkään.